over ons

 

OVER ONS

Waar SparXX begon…

Voor het verhaal van SparXX gaan we terug in de tijd. Naar 2010 om precies te zijn.

Een jonge vrouw met een vrolijke bos krullen stond met een diploma in haar hand. Ze had een fashionopleiding afgerond en ervaring bij verschillende modemerken. Toen er in de Bilt een pand vrijkwam van een kennis twijfelde ze geen moment. Ze besloot het pand te huren. Ondanks dat dit het perfect plekje was voor haar kinderkledingwinkel was het toch aan de grote kant. Dus verhuurde ze het achterste deel aan een kapper. Zo ontstond SparXX: een kinderkledingwinkel en kapsalon in één.

Deze vrouw met de vrolijke bos krullen is Debby van Loo, het gezicht achter de toonbank en de trotse eigenaresse van SparXX. Elke dag weer geniet ze van de verhalen van de kinderen die langskomen in de winkel. Van voetbal tot nagellak, alles komt voorbij.

Kinderwinkel en kapsalon

Inmiddels is ze verhuisd naar Zeist en heeft ze een groot klantenbestand opgebouwd. Elke dag ontvangt Debby haar klanten met plezier in de winkel. De hectiek op zaterdag, de gezellige woensdag; geen dag is hetzelfde in de winkel van SparXX.

Een bezoek aan de winkel van SparXX wordt voor ouder en kind een feest. Ouders kunnen rustig shoppen terwijl hun kind wordt geknipt. Kinderen kijken een filmpje na keuze in een autostoel tijdens het knippen. Wanneer ze er van top tot teen weer piekfijn uitzien en de winkel verlaten mogen ze nog iets lekkers uitzoeken.

Kom ook eens langs!

Zien we u binnenkort ook in de winkel? Voor een bezoekje aan de kapper, een nieuwe outfit voor je kind, een leuke cadeautje of een mooie accessoire? U bent van harte welkom en we zien u graag terug.

.

.

.